Transport urgent

Stim cu totii ca sunt momente in care ne trebuie un serviciu de transport in regim de urgenta, fie din lipsa timpului de face o programare, fie din cauza altor probleme ce au aparut pe parcursul zilei. Daca sunteti in cautarea urgenta a unei dubite de transport, noi suntem solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra. Va putem oferi servicii urgente fara programare, la un cost apropiat serviciilor clasice.
Indiferent de ora si ziua la care aveti nevoie de transport o echipa este intotdeauna disponibila pentru dumneavoastra. Programul pentru urgente este 24/7, acest serviciu fiind taxat suplimentar, iar programarea pentru urgente se face cu minimum doua ore inaintea transportului ce urmeaza sa il efectuam.

PRET TRANSPORT URGENT

Programarea pentru serviciile de urgenta se face cu cel putin doua ore inaintea efectuarii transportului. Valoarea pretului pentru serviciile urgente variaza de la 150 lei si pot ajunge la 300 lei in Bucuresti, in intervalul 22:00 – 5:00. In acest tarif nu sunt incluse serviciile de manipulare. Preturile pentru serviciile de manipulare se vor stabili telefonic in functie de complexitatea lucrarilor cat si de numarul de oameni pentru care optati.