Transport motociclete

Suntem o echipa ce sustinem deplasarea pe doua roti, de aceea stim despre ce este vorba atunci cand este necesar sa transportam motociclete, scutere, biciclete. Avem o vasta experienta in transportul acestor vehicule si va oferim garantia unui transport sigur si rapid oriunde pe teritoriul Romaniei.

Folosim dubite de transport echipate corespunzator transportului de motociclete, acestea au multiple prinderi ce pot asigura prinderea in minimum 4 puncte de ancorare.

Ridicarea motocicletei se face cu ajutorul unei rampe speciale din aluminium rezistenta pana la maxim 500kg, ancorarea motoretei se va face cu chingi speciale din material rezistent.

Transportam motociclete, atv-uri, biciclete, scutere, defecte din majoritatea sectoarelor din Bucuresti si zonelor limitrofe pana la service-ul indicat de dumneavoastra.

Transport moto in vederea efectuarii omologarii RAR, ITP, concursuri, accidente, defectiuni tehnice, etc.

PRET TRANSPORT MOTOCICLETE

Pretul este stabilit de comun acord cu beneficiarul transportului, acesta poate varia in functie de zona de ridicare incepand cu suma de 90 lei in Bucuresti si ajungand pana la suma de 200 lei in zonele din apropierea Bucurestiului ce nu depasesc 50 km, pentru distante mai mari de 50 km preturile se negociaza telefonic.