Transport mobila

Transportul de mobila deasemenea este unul des intalnit, iar noi venim in ajutorul dumneavoastra cu un plan bine dezvoltat pentru realizarea unui transport de mobilier in conditii excelente, timp redus si costuri diminuate. Pentru o mutare ieftina si sigura noi suntem solutia perfecta.
Dispunem de o gama variata de autoutilitare, de 3,5t pentru orice transport de mobila, acestea fiind dotate cu GPS pentru siguranta bunurilor transportate.
Preintampinam nevoile dumneavoastra si va putem oferi un pachet complet pentru transport mobila, acestea este format din transportul propriu-zis a mobilierului si a obiectelor personale, de ex: infolierea obiectelor fragile in folie speciala cu bule, impachetarea si ambalarea obiectelor in cutii, ancorarea cu chingi in autoutilitare pentru o protectie marita.

Aceste sarcini sunt facute de o echipa special instruita pentru ca obictele transportate sa nu fie deteriorate. Soferii sunt intotdeauna pregatiti sa execute transportul la ora si data stabilita, punctualitatea fiind una dintre calitatile noastre principale.
Daca doriti un pret minim pentru un serviciu de transport este indicat ca transportul sa fie efectuat la o ora cu trafic redus si nu in ore de varf, deoarece situatia traficului aglomerat din Bucuresti , automat adauga costuri marite, un al doilea aspect definitoriu in a obtine un pret cat mai mic ar fi ca obiectele transportate sa fie manipulate de dumneavoastra. Indeplinind si tinand cont de aceste aspecte veti obtine servicii de transport mobila ieftin.

PRET TRANSPORT MOBILA

Transportul mobilierului este diferit de cel al bagajelor, si este catalogat ca un serviciu ce necesita o atentie sporita. Pentru serviciile de transport mobila pretul variaza intre 100 si 170 lei in Bucuresti, pretul este influentat de locatia din care se vor prelua si locatia in care se vor transporta obiectele de mobilier. De exemplu un transport din sectorul 3 zona Titan pana in sectorul 6 zona Militari pretul este de 120 lei in afara orelor de varf si 140 lei in intervalul orar 18:00 – 21:00, in pretul mentionat aveti inclus timpul de stationare de 90 minute, pentru incarcat/descarcat, depasirea timpului de stationare se taxeaza cu 25 lei pentru fiecare 30 min depasite peste timpul inclus in pretul transportului.

Pretul pentru transportul in afara localitatii Bucuresti este taxat la km acesta este influentat de numarul de km de pe traseu pornind de la 1,1 Lei/km, pretul afisat este pentru destinatiile mai lungi de 500 km. Timpul de stationare gratuit in afara localitatii Bucuresti este de 90 min, depasirea acestui interval se taxeaza cu 45 Lei/30 min. Personalul manipulant este optional si acesta se plateste separat dupa cum urmeaza
Pretul pentru incarcator/descarcator mobila porneste de la 30 lei si poate ajunge pana la 200 lei de persoana in functie de numarul obiectelor de mobilier ce urmeaza a fi incarcate/descarcate.