Transport marfa

Transportul de marfa intern este unul dintre cele mai cautate servicii, iar echipa transportutilitar.ro din Bucuresti ofera servicii personalizate in functie de nevoile cerute de dumneavoastra.
Detinem un parc auto variat, o echipa profesionista pregatita sa faca fata oricarei situatii. Transporturile se efectueaza atat intern cat si extern. Apeland la serviciile societatii noastre veti avea parte de un transport sigur savarsit in toate conditiile optime de siguranta pentru marfurile dumneavoastra.

Inca de la inceput ne-am propus ca siguranta marfurilor transportate sa aibe intaietate, de la protejarea obiectelor cu folie stretch, ancorarea in autoutilitare cu chingi de siguranta, pana la soferii profesionisti care aleg intotdeauna condusul prudent pentru a duce in siguranta obiectele transportate la destinatie.
Asiguram toata gama de servicii pentru transport marfa in Bucuresti cat si in alte destinatii din Romania, la preturi fara concurenta, oferind servicii de o calitate ireprosabila.
Dispunem de dubite cu diferite dimensiuni pentru transportul marfurilor dumneavoastra in cele mai bune conditii.

PRET TRANSPORT MARFA IN BUCURESTI SI IN TARA

Stim ca timpul este foarte pretios atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi, de aceea va punem la dispozitie serviciul de transport marfa rapid, ieftin si sigur. Stiu ca aceasta replica probabil ati vazut-o pe mai toate site-urile cu profil de transport, dar ceea ce nu ati vazut sunt serviciile de calitate si preturile mici pe care noi le oferim.

Pentru inceput o sa va prezint o oferta de transport marfa in Bucuresti cu preturi ce pleaca de la numai 100 de lei pe cursa, pretul este calculat doar tur, adica preluam marfa din punctul ‘A’ si o transportam in punctul ‘B’, acest pret este oferit in afara orelor de varf, acesta se poate mari de pana la 140 lei in intervalul orar 18:00 – 21:00 in functie de zona de incarcare si zona de descarcare.

Pretul pentru destinatiile din afara Bucurestiului ce nu depasesc 50 km se taxeaza intre 150 si 300 de lei. Pretul pentru destinatiile mai mari de 500 km variaza intre 1,1 Lei/ km si poate ajunge pana la 1,7 Lei/km, pretul este influntat de cantitatea de marfa transportata cat si de dimensiunile autoutilitarei pentru care ati optat. De exemplu o dubita de transport care are 10 m cubi are un pret diferit de o autoutilitara care are 24 m cubi. Incarcatorii/descarcatorii sunt optionali si se platesc separat de pretul transportului, acesta se negociaza in functie de cantitatea marfurilor existente, cat si de numarul persoanelor manipulante.