Transport diverse

Transportam diverse obiecte cu autoutilitare de 3,5 tone in cele mai accesibile conditii. Cand spunem diverse ne referim la obiecte ce nu pot fi transportate cu autoturismul personal, fie din cauza volumului, fie din cauza lungimii sau a latimii, chiar si a greutatii produselor. Ne referim la obiecte de mari dimensiuni ce nu depasesc lungimea de 4,25m si inaltimea de 2,25m cu o greutate maxima de 2,5 tone.

Transportam echipamente si masinarii din industria productiei publicitare, precum imprimante, plottere, calculatoare, echipamente medicale, produse farmaceutice, etc. Pentru a va asigura transportul echipamentelor dumneavoastra este necesar sa ne comunicati cu exactitate dimensiunile obiectelor ce doriti sa le transportam, mai exact lungime, latime, inaltime. Aveti posibilitatea de a le ambala dumneavoastra sau va putem pune noi la dispozitie materialele pentru ambalarea lor. Oferim contracost cutii de carton triplustratificat, folie stretch, folie aerata, banda adeziva, etc.

PRET TRANSPORT DIVERSE

Preturile pentru transportul obiectelor diverse se vor negocia in asa fel in cat pretul oferit sa fie de partea ambelor parti, acesta se vor negocia in functie de distanta de deplasare, manipularea obiectelor, numarul persoanelor ce vor servi la incarcarea si descarcarea automatelor in autoutilitarelor de transport. Pretul initial de transport porneste de la 130 lei si poate ajunge pana la 500 lei.

In preturile afisate nu sunt incluse taxele de manipulare si ambalare, acestea fiind negociate la fata locului in functie de necesarul materialelor de impachetare si complexitatea lucrarii. Pentru a va oferi cotatii de pret va rugam sa ne comunicati cu lux de amanunte numarul obiectelor, dimensiunea obiectelor, greutatea acestora cat si locatia de preluare si locatia de descarcare.