Transport bagaje

Venim in ajutorul dumneavoastra pentru a va usura sarcinile si a evita neplacerile create de deteriorarea bagajelor. Va asiguram un transport bagaje in siguranta, lucrurile dumneavoastra fiind pe mainile profesionistilor de aceea garantam serviciile noastre iar transportul va fi efectuat la timp in conditii optime si cu costuri minime.
Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice, nu ezitati sa ne contactati, iar noi va punem la dispozitie autoutilitare pentru orice tip de transport dar si personal pentru a manipula bunurile dumneavoastra, oferim cel mai ieftin serviciu de transport bagaje.

TRANSPORT BAGAJE IEFTIN

Va punem la dispozitie autoutilitarele de 3,5t si va putem oferi preturi avantajoase printr-o colaborare cu dumneavoastra, in ceea ce priveste incarcarea-descarcarea bagajelor. Venim in ajutorul persoanelor in varsta, elevilor sau studentilor, acest tip de transport il efectuam la un cost scazut fata de cel normal.
Tinem cont de fiecare detaliu specificat de dumneavoastra, suntem atenti cu lucrurile ce le aveti de transportat, vom raspunde promt si la obiect pentru orice nelamurire pe care o aveti, iar aranjatul obiectelor in dubite ne revine in totalitate.

PRET TRANSPORT BAGAJE

Pretul pentru transportul bagajelor in Bucuresti porneste de la 60 lei si poate ajune pana la 120 lei, acesta poate diferi in functie de sectorul in care va aflati.Pretul transportului include si stationarea limitata de 60 minute timp in care va permite incarcarea/descarcarea obiectelor transportate. Depasirea considerabila a timpului de stationare este taxata cu 25 lei pentru fiecare 30 minute depasite peste timpul inclus in pret.

Pentru destinatiile in afara orasului pretul pentru transportul bagajelor incep de la 1 Leu/km in functie de numarul de km existenti pe traseu,pretul se calculeaza tur-retur, iar tariful de stationare peste limita de 60 minute se mareste la 45 Lei/ 30 min.
Personalul pentru incarcat/descarcat bagaje este optional, acesta se plateste separat, preturile pornind de la 30 Lei de persoana si poate ajunge pana la 80 Lei de persoana in functie de numarul si volumul bagajelor transportate.