Termeni si conditii

Regulament de protectie a datelor

Pentru o cotatie de pret cat mai exacta si pentru a afla disponibilitatea autoutilitarelor disponobile in parcul nostru auto, ne este necesar sa ne comunicati cu lux de amanunte numarul de obiecte ce urmeaza a fi transportate, cat si adresele exacte de incarcare cat si adresele de descarcare.

Mentionam ca adresa de email pe care o vom primi in momentul in care ne veti trimite un email va fi folosita strict in scopul comunicarii intre noi si dumneavoastra, nicio terta entitate nu va avea acces la adresa dumneavoastra de email. Adresa de email va ramane stocata pe serverul nostru de email pana cand ea va fi stearsa. Daca doriti ca adresa dumneavoastra de email sa fie stearsa, trebuie sa ne trimiteti o solicitare in acest sens, iar noi o vom sterge de pe server in maxim 6 zile de la primirea solicitarii.

Politica cookie

Acest site foloseste cookie-uri, dar nicio data personala de identificare in afara celor mentionate mai sus, nu este stocata pe serverele noastre.

Terte servicii de tracking

Acest site foloseste serviciul google analytics pentru monitorizarea traficului, dar nicio data personala nu este solicitata, prelucrata sau dezvaluita.