Practici de transport si manipulare

Pentru inceput, daca doriti sa accesati serviciile noastre de transport si manipulare va invitam sa navigati putin prin site-ul nostru, si sa va alegeti serviciile necesare nevoilor dumneavoastra, urmand sa ne contactati telefonic sau prin e-mail in timpul programului nostru incepand cu ora 9:00.
Odata ce ne-ati contactat veti putea conversa cu unul din dispecerii nostrii, indiferent daca sunteti sau nu hotarat pentru comanda serviciilor oferite de noi, dispecerul de serviciu va va putea oferi sfaturi in ceea ce priveste disponibilitatea serviciilor noastre cat si pretul acestora. Va asiguram ca nu va vom incarca factura in mod inutil, acest mod nu este benefic pentru niciuna din parti.

Daca nu reusiti din diverse motive sa ne oferiti telefonic informatiile necesare pentru evaluarea pretului, va putem trimite un reprezentant pentru a viziona locatia si obiectele ce doriti sa le transportati, avest serviciu este gratuit.
Toate aceste elemente vor trebui cunoscute dinainte, pentru a beneficia de un transport de calitate si un pret cat mai mic.
Suntem un colectiv tanar si plini de viata ceea ce ne face sa oferim servicii de o calitate ireprosabila.

Factura fiscala si chitanta nu sunt o problema pentru noi si sunt oferite pentru fiecare serviciu de transport si manipulare executat cu echipele noastre. Va asiguram ca serviciile noastre de transport vor fi executate la cele mai inalte standarde de profesionalism. La finalul lucrarii suntem siguri ca ne veti pastra numarul de telefon si il veti oferi si altor cunoscuti ai dumneavoastra.