Debarasare mobila veche

Oferim servicii pentru debarasare a obiectelor de mobilier vechi ce se regasesc in case, vile, apartamente, spatii comerciale, depozite, etc. Indiferent ca aveti obiecte de mobilier sau obiecte electrice si electrocasnice noi va ajutam sa debarasati spatiile de absolut tot, fara ca dumneavoastra sa va implicati direct in actiunea de debarasare.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati fie telefonic, fie prin formularul de contact regasit in pagina noastra.
Serviciul se adreseaza tuturor persoanelor stabilite pe teritoriul Bucurestiului. Deasemenea putem debarasa spatiile de obiecte grele precum calorifere de fonta, cazi de baie din fonta, mobilier de lemn, parchet, gresie, faianta, saci cu materiale de constructii, etc. Asiguram serviciile de transport mai sus mentionate in Bucuresti si localitatile limitrofe ce nu depasesc 50 km. Tot ceea ce va ramane sa faceti este sa ne contactati pentru o cotatie de pret.

PRET DEBARASARE MOBILA VECHE

Dupa cum v-am obisnuit cu o gama variata a serviciilor noastre de transport, a venit timpul sa va oferim un serviciu de calitate cu mult sub preturile concurentei noastre.

Cu totii ajungem in punctul in care avem nevoie sa scapam de obiectele de mobilier vechi, dar nu stiti ce sa faceti cu ele? Noi avem solutia oferim servicii pentru debarasare mobila veche la cel mai mic pret de pe piata, cand spunem la cel mai mic pret, chiar este cel mai mic pret. Pretul pentru debarasarea mobilierului ce se poate regasi intr-o garsoniera porneste de la 100 de lei, da chiar ati citit bine, 100 de lei pentru debarasarea unei garsoniere, 150 lei debarasarea mobilierului unui apartament cu 2 camere , 200 lei pentru debarasarea mobilierului dintr-un apartament cu 3 camere si 250 lei pentru debarasarea mobilierului din apartament cu 4 camere in aceste preturi este inclusa si taxa pentru groapa de gunoi.

Daca aveti de debarasat si alte obiecte rezultate in urma reamenajarii locuintei dumneavoastra pretul este negociat telefonic cu unul dintre consultantii nostrii. Personalul manipulant este optional si se plateste separat de serviciile de debarasare si transport. Acesta este negociat in functie de numarul persoanelor si complexitatea lucrarii, demontat/incarcat/descarcat/transportat, etc.