Cum aleg o dubita de transport

Pentru a alege o duba de transport aveti nevoie de mai multe elemente pe care trebuie sa le cunoasteti, autoutilitarele sunt de diferite dimensiuni cu lungimi si inaltimi diferite de la caz la caz. Ei bine, noi avem o gama variata de autoutilitare de transport incepand de la cea mai mica ce masoara doar 1,80m lungime si 1,40m inaltime, vorbim de spatiul de incarcare, iar cea mai mare disponibila in parcul nostru auto masoara 4,25m lungime si 2,25m inaltime.

De exemplu daca aveti de transportat un frigider de 1,80m inaltime acesta va trebui transportat cu o dubita de aproape 2m inaltime, astfel nu veti intampina probleme la incarcarea lui in autoutilitara. Noi nu recomandam ca transportul frigiderului sa se faca in pozitie orizontala, acest fapt ar putea dauna motorului si ansamblelor acestora provocand defectarea acestuia. De exemplu cu o autoutilitara de 1,60m inaltime putem transporta obiecte precum lazi frigorifice de inghetata, masini de spalat, mese, scaune, birouri.

Daca spatiul de incarcare este foarte mic, puteti intampina neplaceri precum degradarea obiectelor transportate. Intotdeauna o dubita mai mare nu inseamna un pret mai mare, este mai bine sa ne ramana loc decat sa ramanem cu lucrurile neincapute in masina.
Va asteptam sa ne contactati si impreuna vom face alegerea perfecta pentru nevoile dumneavoastra.