Cat costa transportul unui obiect

Pretul unui serviciu de transport in Bucuresti incepe de la 60 de lei, in acest pret aveti inclus dubita de transport si soferul ce va conduce pana la destinatia dorita si va va oferi eventualele indicatii pentru manipularea obiectelor, oferindu-va suport pe intreaga actiune ce se va desfasura.

Un pret cat mai aproape de adevar il puteti obtine numai dupa ce vom face o estimare a obiectelor ce urmeaza a fi transportate. Serviciile de transport sunt foarte diversificate, preturile variaza in functie de locatie, ora de incarcare, ora de descarcare, dimensiunile autoutilitarei de transport.

Asadar preturile sunt informative acestea suferind modificari in functie de timpul alocat incarcarii sau descarcarii. De exemplu pentru depasirea timpului alocat la incarcare cu 30 minute pretul se va majora cu 25 lei. Pentru a beneficia de preturi mai scazute va incurajam ca obiectele alese pentru transport sa le aveti pregatite in fata imobilului inainte cu 15-20 min de sosirea dubitei, astfel noi vom scuti din timp iar dumneavoastra veti scuti bani.

Asiguram si servicii de manipulare la preturi exclusiviste, evident daca alegeti pachetul complet de transport si manipulare veti fi scutit de plata timpului suplimentar de stationare.