Cat costa transportul in afara Bucurestiului

Dese ori suntem intrebati de clienti cat costa transportul in afara Bucurestiului, sau ce tarif percepem pe km in afara localitatii.
Pentru inceput pentru a va oferi un pret pentru serviciile de transport in afara orasului avem nevoie de cateva raspunsui la intrebarile noastre:

-ce tip de marfa aveti de transportat?
-ce greutate are marfa transportata?
-ce volum are marfa transportata?
-locul de unde se va incarca marfa?
-locul unde se va descarca marfa?
-numarul de km pana la destinatie?

Daca aveti alte obiecte de transportat in afara de marfa, mobila sau bagaje va rugam sa ne oferiti detalii cat mai exacte ale obiectelor ce vor urma sa le transportati.

De exemplu pentru o cursa ce nu depaseste 50 km pe sens, pretul aproximativ este de 250 – 300 lei, tariful se calculeaza tur-retur, pretul per/km se incadreaza undeva la 2,5 – 3 lei/km, cu cat distanta este mai mare pe un singur sens cu atat tariful va fi mai mic, deci pe intelesul tuturor mergem mai mult platim mai putin. De exemplu o cursa ce are 250 km pe sens va costa aproximativ 550 – 600 lei, tariful calculandu-se tur-retur. Avem 500 km tur-retur pretul va fi 600 lei, pretul pe km incadrandu-se la 1,2 lei/km.

Asadar, preturile noastre pentru serviciile de transport in afara localitatii pornesc de la 1 leu/km si pot ajunge pana la 3 lei/km in functie de distanta.